Pricing

Rates & Types of Service

What does a ride cost?

Cabtax Taxi Eindhoven hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent(tenzij anders besproken).

What does a ride cost?

LUCHTHAVENTRANSPORT

Van

Naar

Ritprijs

Eindhoven

Eindhoven Airport

€ 25,=

Eindhoven

Schiphol Airport

€ 149,=

Eindhoven

Maastricht Airport

€ 99,=

Eindhoven

Brussel Charleroi Airport

€ 249,=

Eindhoven

Brussel Zaventem Airport

€ 149,=

Eindhoven

Dusseldorf Airport

€ 149,=

Eindhoven      

DusseldorfWeeze Airport       

€ 99,=      

Eindhoven

Frankfurt Airport  

€ 349,=

Eindhoven

Keulen Airport

€ 199,=

Eindhoven

Rotterdam Airport

€ 149,=

Mocht uw bestemming hierboven niet vermeld staan, neemt u dan contact op via: +3148200200 of info@cabtax.nl u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord!

Jou Inhoud Komt Hier

Standard Cab

1-4 PASSENGERS

Our standard Taxiservice will pick you up from your desired location with up to 3 additional riders, and deliver you safely to your target destination.

RIDES COST

starttarief: €3,26
Prijs per KM: €2,40 
Tijdtarief: €0,40 per minuut
Wachttarief: €44,92 per uur

Minibus

1-8 PASSENGERS

Our standard Taxiservice will pick you up from your desired location with up to 7 additional riders, and deliver you safely to your target destination.

RIDES COST

starttarief: €6,63
Prijs per KM: €3,02
Tijdtarief: €0,45 per minuut
Wachttarief: €44,92 per uur

Executive

1-4 PASSENGERS

Our Executive Taxiservice will pick you up from your desired location with up to 3 additional riders, and deliver you safely to your target destination.

RIDES COST

Starttarief: €3,26
Prijs per KM: €2,40 
Tijdtarief: €0,40 per minuut
Wachttarief: €44,92 per uur

We have happily served over

30,000

customers since we started

About Our Taxis

avada-taxi-pricing-image-01

Always Fresh & Clean

U zult merken dat u zich tijdens de rit rustig kunt voorbereiden op een afspraak, uw documenten kunt doornemen of even kunt ontspannen. Wagens Van Cabtax Eindhoven zijn luxueus en comfortabel. Uiteraard zijn de wagens altijd netjes schoon en vrij van opzichtige reclame

Always On Time

Met Cabtax Eindhoven bent u verzekerd van een prettige en comfortabele rit die u veilig en altijd op tijd naar uw bestemming brengt. De Taxi’s van Cabtax Eindhoven zijn altijd op tijd, 10 minuten voor de afspraak staat gepland staat de taxi voor de deur. Op deze manier hoeft er nooit gehaast te worden. De chauffeurs van Cabtax Eindhoven zijn zeer ervaren. Ze sprekend naast Nederlands ook vloeiend Engels. 

Regularly Serviced

We hebben diverse soorten voertuigen, zoals personenauto´s, luxe auto´s en bussen De voertuigen zijn modern, goed onderhouden en voorzien van de modernste datacommunicatiemiddelen.

Child Friendly

Cabtax vervoert u en uw kinderen veilig van A naar B. Van ouders wordt verwacht dat ze hun kinderen vervoeren in een kinderstoeltje of kinderzitje. Hoe is dat geregeld in een taxi van Cabtax? Kinderstoeltjes en kinderzitjes in een taxi zijn wettelijk niet verplicht, kinderen vanaf 3 jaar moeten wel gebruik maken van een autogordel. Cabtax kiest desondanks voor veiligheid in de taxi, dus hebben wij er voor gekozen om onze taxi’s te voorzien van kinderstoeltjes, kinderzitjes en maxicosi’s wanneer u aangeeft dat er kinderen meereizen! Wij hebben kinderstoeltjes in onze taxi’s voor kinderen van alle leeftijden. Kiest u ook voor veiligheid en voor een goede prijs, bestel dan u taxi met kinderstoeltje naar uw bestemming bij Cabtax!

Book online or give us a call!

BOOK ONLINE
CALL TO BOOK
BOOK ONLINE
CALL TO BOOK